Adresse:

Funder Skolevej 10, 8600

Åbningstider:

Alle hverdage 8.30- 17.30

Telefon nr. 

Kristina Grindsted

Jeg brænder for, at alle børn og unge skal finde glæden ved at lære nyt. Den bedste følelse vi kan få, er at lykkes og komme i mål med de opgaver, som vi bliver stillet overfor.

“Jeg ved, at der er rigtig mange forældre, som har brug for ekstra sparring til, hvordan deres børn finder læselysten – og her vil jeg gerne være med til at gøre en forskel.”

Kristina Grindsted

Om mig

Mine 26 års undervisningserfaring er understøttet af mine mange Diplom-moduler. Jeg har en fuld Pædagogisk Diplom, hvor jeg skrev afgangsprojekt i dysleksi/ordblindhed i grundskolen. Det er blevet til 11 Diplom-moduler herunder uddannelsen som læsevejleder og ordblindelærer. Jeg har krydret min viden med flere andre spændende moduler heriblandt også et matematik-modul. Oveni alt dette er jeg blevet Certificeret Alkalær diplom underviser. Mine mange års arbejde med børn og unge, har forstærket min viden omkring den manglende sparring, som mange forældre savner.I dag arbejder jeg som konsulent i min virksomhed Læs af lyst, hvor jeg underviser børn og unge i læsning, stavning og matematik. Jeg elsker, at være med til at gøre en forskel, for børn og unge. Derfor er jeg igang med at uddanne mig som Psykoterapeut, som sammen med min store viden bringes i spil, så børn og unge vokser, får mere tro på egne evner og flytter grænser i forhold til deres kompetencer. Jeg bruger leg og bevægelse til de yngste, og mange måder at lære på med de ældste. Da jeg har stor viden om læsning, stavning, ordblindhed og matematik, vil jeg give børn og unge muligheden for at finde lysten til at læse, stave og regne.

Hvad får du ud af at vælge mig?

Sparring i topklasse

Sparring er en stor del af min dagligdag og er især en del af efterarbejdet når forældre, lærere eller andre, rækker ud og ønsker mit syn på den aktuelle problemstiling.

Kvalitetstemplet undervisning

Grundet min store erfaring med særligt tilrettelagt undervisning, kan jeg tilpasse undervisningen, så den passer til det enkelte barn/den unge. Det giver gode resultater at sidde en til en i 30 minutter. Dette er fordi jeg tilpasser min undervisning nøjagtigt til den enkelte elev – både fagligt og personligt. Jeg ser ikke på alder eller klassetrin - når jeg underviser – jeg møder mine elever, lige der hvor de er.

Trygt undervisnings miljø

Jeg har skabt nogle sjove og lærerige omgivelser som hjælper mine elever med at slappe af og fokusere på undervisningen.

Udtalelser

Mine tanker

At læse er nøglen til at tilegne sig endeløs viden og underholdning i uendelig mange former som drama, kærlighed, venskab, komik m.m. 📖
Det hele starter med at skabe lysten til at læse og forstå de uendelige muligheder der åbner sig med dette talent. Man kan læse med øjnene 👀 eller ørerne 👂🎧.

Dette kunstværk af Finn Midtskogen er for mig et stærkt symbol på netop alt det “Læs af Lyst” handler om. At alle uden undtagelse får sin helt egen nøgle til læsningens univers. Dette kunstværk viser glæden og et fællesskab over hver en sejr. 🙌
Glæde som jeg oplever hver eneste dag sammen med mine elever. 🙏 

AF HJERTET TAK❤️