Adresse:

Funder Skolevej 10, 8600

Åbningstider:

Alle hverdage 8.30- 17.30

Telefon nr. 

Hvad tilbyder jeg?

Her på siden vil du finde et overblik over alt, som jeg tilbyder. Har du spørsmål eller ønsker du en service som ikke nødvendigvis er en af disse, så kontakt mig og fortæl mig hvad din problemstilling er. 

Undervisning

Ethvert undervisningsforløb starter med et møde. Et møde hvor jeg lytter til dit barns udfordringer, og hvor I fortæller om de indsatser der er lavet indtil nu. Ved at høre om dit barns læse- og staveproblemer eller matematikudfordringer – kan jeg lave et forslag til et personligt undervisningsforløb, hvor dit barn vil møde opgaver som lige præcis vil udfordre ham/hende – og derved styrke læse-stave og matematik indlæringen.

Efter det første møde aftaler vi evt. et intensivt forløb for dit barn.

Forløbet kan afvikles i halve eller hele timer – alt efter hvor længe dit barn kan koncentrere sig. Der kan afregnes fra gang til gang eller købes klippekort med 5 eller 10 klip. (se længere nede)

Intensivt undervisningsforløb:

Har dit barn svært ved at følge med undervisningen i klassen? Er dit barn ikke interesseret i at læse, stave eller i matematik – måske har han/hun svært ved det?

Min tilgang til undervisningen er legende, udfordrende og afvekslende – hvilket giver barnet/den unge mod på at være aktiv. Tiden flyver afsted når vi er sammen – vi sidder ikke bare og terper tallene, bogstaverne og deres lyde. Jeg nyder at følge børnene – se deres succesoplevelser, styrke deres selvtillid og tro på at kunne mestre nye opgaver – som de bringer med ind i deres skolearbejde. Dit barn vil efter et forløb hos mig, vende tilbage til skolen med styrkede læse- og stavestrategier eller en større forståelse for tal – der kombineret med kvalificerende og kompenserende IT-værktøjer vil øge deres tro på egne evner.

Jeg kan hjælpe alle former for læse-stave eller matematiske udfordringer – ring og få en uforpligtende snak.

Tid: halve eller hele individuelle timer

Foredrag og kurser

Mangler du eller dine kolleger viden om dysleksivenlig undervisning?

Står du for afvikling af forældrenetværk på din skole – så kan jeg komme og fortælle om hvordan forældrene kan tage ansvar og hjælpe deres børn med skolearbejdet?

Er du forældre og en del af et netværk på dine børns skole eller andet netværk – og står du ofte overfor en magtesløshed over ikke at kunne hjælpe dit barn i hverdagen?

Så kan jeg hjælpe.

 
Værkstedsarbejde i dansk og matematik 0.-4. klasse:
Vil din skole arbejde med undervisningsdifferentiering gennem værkstedsundervisning?
På dette kursus vil I få indblik i hvorfor det er så vigtigt at alle elever oplever at arbejde med opgaver de kan lykkes i. I vil få ideer til 40 forskellige værksteder.
Kurset er tilrettelagt så deltagerne selv afprøver nogle af værkstederne.
 
Tid: 2 timer

Pris: 7.500 kr. + moms (Prisen er incl.1 times kørsel + statens takst pr. kørt km.)

Max 20 deltagere – tillæg ved flere deltagere

Workshop

Jeg udbyder workshop for børn/unge med ordblindhed og deres forældre.

Ofte møder vi forældre modstand hos vores børn – især når det gælder læsning og skrivning. Det gør vi fordi det kan være super svært, at bruge de læse-skrive-teknologier som er til rådighed.

Jeg underviser på nuværende tidspunkt både børn og voksne i Læse-skrive-værktøjer. Der findes SÅ mange muligheder for oplæsning, hjælp til stavning, hjælp til overblik via skabeloner, hjælp til at fastholde egen viden og indtaling af egen tekst.

MEN det tager tid og kan være besværligt. Alle børn/unge vil bare være som de andre i klassen.

Jeg har erfaring med undervisning af elever/unge med ordblindhed. Jeg har erfaring med kurser for forældre, og jeg har en stor viden om, hvad ordblindhed er. Jeg ved, at børn/unge med ordblindhed også kan blive lige præcis det de gerne vil – det kræver ”bare” en ekstra indsats!

Deltagerne vil denne dag få 3 måneders gratis adgang til www.ordlab.dk

Workshoppen er opdelt i tre.

  • Hvad er ordblindhed – fælles for barnet/den unge og forældrene.
  • Hvilke læse-skrive-teknologier vil være gode for mig. Kun for barnet/den unge. Gennemgang af muligheder og afprøvning af forskellige IT-hjælpeværktøjer.
  • Fælles for barnet/den unge og forældrene. Hvordan bakker jeg bedst mit barn op! Og hvordan virker hjælpeværktøjerne.

Læseklubber

Læseklubber giver læselyst og fællesskab. Vil I høre om læseklubber for børn? Jeg har stor erfaring med opstart og udførelse af læseklubber for børn. Jeg kommer gerne og fortæller om læseklubber eller hjælper jer i gang med at danne læseklubber.

Læselysten kan leges frem, og der kan læses på mange måder. Det er vigtigt at vise nye og sjove bøger, som børnene kan relatere sig til.

 

Kan afvikles som et kursus eller som en workshop – pris for 1,5 time 3.000 kr + (Prisen er incl. 1 times kørsel + statens takst pr. kørt km.)

Max 20 deltagere – tillæg ved flere deltagere.

Matematik og lektehjælp

Lektiehjælp:

Har dit barn brug for ekstra støtte til læsning, stavning eller matematik. Jeg tilbyder lektiehjælp med udgangspunkt i de materialer dit barn har på skolen. Uanset om dit barn går i 0. eller 9. klasse, så ring hvis du vil vide mere.

Matematikhjælp:

Er dit barn udfordret i matematik – uanset om det er i 0. eller 9. klasse – så kan jeg hjælpe. Du er velkommen til at ringe og høre mere.

Priser

Foredrag og kurser

Mangler du eller dine kolleger viden om dysleksivenlig undervisning? Et kursus med mig giver 3 måneders gratis adgang til Ordblindelab.dk. (www.ordlab.dk)

Tid: 2 timer

Pris: 7.500 kr. + moms (Prisen er incl. 1 times kørsel + statens takst pr. kørt km.)

Max 20 deltagere – tillæg ved flere deltagere

Står du for afvikling af forældrenetværk på din skole – så kan jeg komme og fortælle om hvordan forældrene kan tage ansvar og hjælpe deres børn med skolearbejdet? Alle vil alle få gratis adgang til www.ordlab.dk i 3 måneder.

Tid: 2 timer

Pris: 7.500 kr.  (+ kørsel)

Max 20 deltagere – tillæg ved flere deltagere.

Jeg afvikler kurser om læse-skrive-teknologi for både elever, forældre og undervisere. Jeg er super-bruger af AppWriter, CDord, IntoWords, Grammateket, MIVO og forskellige APPs på telefon og tablet. Jeg kan vise jer forskellige måder hvorpå undervisningen bliver lettere ved brug af IT-hjælpeværktøjer. Og yderligere hvordan hverdagen bliver lettere ved brug af IT-hjælpeværktøjer. Du vil som deltager på dette kursus få 3 måneders gratis adgang til www.ordlab.dk

Tid: 2 timer

Pris: 7.500 kr. + moms (Prisen er incl. 1 times kørsel + statens takst pr. kørt km.)

Max 20 deltagere – tillæg ved flere deltagere.

Dette kursus henvender sig både til forældre og til undervisere. Hvis du har brug for ideer og viden omkring læselyst, så skal du melde dig til dette kursus. Jeg vil komme ind på både teori og forskning på området. Derudover vil jeg fortælle om min erfaring og mine ideer, til hvordan du som forældre eller som underviser kan hjælpe dit barn/dine elever til at bevare eller genfinde deres læselyst.

Tid: 2 timer

Pris: 6.000 kr. + moms (Prisen er incl. 1 times kørsel + statens takst pr. kørt km.)

Max 20 deltagere – tillæg ved flere deltagere.

 

Undervisning

5 x 30 minutter 1.950 kr (her er afsat 30 minutters undervisning og 15 minutter til tilbagemelding til jer forældre)

10 x 30  minutter 3.450 kr (her er afsat 30 minutters undervisning og 15 minutter til tilbagemelding til jer forældre)

5 x 60 minutter 3.850 kr (her er afsat 60 minutters undervisning og 15 minutter til tilbagemelding til jer forældre)

Workshop

Tid: 4 timer (1,5 time for forældrene)

Pris: 1.250 kr. pr. deltager (forældrene er gratis)

Max 4 deltagere og deres forældre. (Datoen aftaler vi sammen)

Måske er I 2 forældre som gerne vil købe denne workshop sammen – så ring eller skriv og vi finder en løsning.