Undervisning

Ethvert undervisningsforløb starter med et møde. Et møde hvor jeg lytter til dit barns udfordringer, og hvor I fortæller om de indsatser der er lavet indtil nu. Ved at høre om dit barns læse- og staveproblemer eller matematikudfordringer – kan jeg lave et forslag til et personligt undervisningsforløb, hvor dit barn vil møde opgaver som lige præcis vil udfordre ham/hende – og derved styrke læse-stave og matematik indlæringen.

Efter det første møde aftaler vi evt. et intensivt forløb for dit barn.

Forløbet kan afvikles i halve eller hele timer – alt efter hvor længe dit barn kan koncentrere sig. Der kan afregnes fra gang til gang eller købes klippekort med 5 eller 10 klip. (se længere nede)

Intensivt undervisningsforløb: (i Funder, Silkeborg)

Har dit barn svært ved at følge med undervisningen i klassen? Er dit barn ikke interesseret i at læse, stave eller i matematik – måske har han/hun svært ved det?

Min tilgang til undervisningen er legende, udfordrende og afvekslende – hvilket giver barnet/den unge mod på at være aktiv. Tiden flyver afsted når vi er sammen – vi sidder ikke bare og terper tallene, bogstaverne og deres lyde. Jeg nyder at følge børnene – se deres succesoplevelser, styrke deres selvtillid og tro på at kunne mestre nye opgaver – som de bringer med ind i deres skolearbejde. Dit barn vil efter et forløb hos mig, vende tilbage til skolen med styrkede læse- og stavestrategier eller en større forståelse for tal – der kombineret med kvalificerende og kompenserende IT-værktøjer vil øge deres tro på egne evner.

Jeg kan hjælpe alle former for læse-stave eller matematiske udfordringer – ring og få en uforpligtende snak.

Tid: halve eller hele individuelle timer

PRIS 30 min. 450 kr. 

PRIS 60 min. 800 kr. 

Klippekort:

5 x 30 minutter 1.700kr (her er afsat 30 minutters undervisning og 15 minutter til tilbagemelding til jer forældre)

10 x 30  minutter 3.100kr (her er afsat 30 minutters undervisning og 15 minutter til tilbagemelding til jer forældre)

5 x 60 minutter 3.300kr (her er afsat 60 minutters undervisning og 15 minutter til tilbagemelding til jer forældre)

KLIPPE KORT

30 min.
  • 5 klip x 30 min. = 1.700 kr.
  • 10 klip x 30 min. = 3.100 kr.
  • 5 klip x 60 min. = 3300 kr