Foredrag og kurser

Foredrag og kurser om dysleksi/ordblindhed:

Mangler du eller dine kolleger viden om dysleksivenlig undervisning? Et kursus med mig giver 3 måneders gratis adgang til Ordblindelab.dk. (www.ordlab.dk)

Tid: 2 timer

Pris: 7.500 kr. + moms (Prisen er incl. 1 times kørsel + statens takst pr. kørt km.)

Max 20 deltagere – tillæg ved flere deltagere.

Står du for afvikling af forældrenetværk på din skole – så kan jeg komme og fortælle om hvordan forældrene kan tage ansvar og hjælpe deres børn med skolearbejdet? Alle vil alle få gratis adgang til www.ordlab.dk i 3 måneder.

Tid: 2 timer

Pris: 5.000 kr. + moms (Prisen er incl. 1 times kørsel + statens takst pr. kørt km.)

Max 20 deltagere – tillæg ved flere deltagere.

Er du forældre og en del af et netværk på dine børns skole eller andet netværk – og står du ofte overfor en magtesløshed over ikke at kunne hjælpe dit barn i hverdagen? Så kan jeg forklare hvad dysleksi/ordblindhed er, og hvordan du som forældre kan hjælpe. Jeg vil introducere de forskellige IT-hjælpeværktøjer jeres barn bruger i skolen. Ved dette oplæg, vil du vil få 3 måneders gratis adgang til Ordblindelab.dk (www.ordblindelab.dk), så du hjemme også kan se små film om forskellige læse-skrive-redskaber. Du vil kunne købe en licens til Frontread.dk (www.Frontread.dk)

Tid: 2 timer

Pris: 7.500 kr. (+ kørsel)

Er du forældre og en del af et netværk på dine børns skole eller andet netværk – og står du ofte overfor en magtesløshed over ikke at kunne hjælpe dit barn i hverdagen? Så kan jeg forklare hvad dysleksi/ordblindhed er, og hvordan du som forældre kan hjælpe. Jeg vil introducere de forskellige IT-hjælpeværktøjer jeres barn bruger i skolen. Ved dette oplæg, vil du vil få 3 måneders gratis adgang til Ordblindelab.dk (www.ordlab.dk), så du hjemme også kan se små film om forskellige læse-skrive-redskaber. 

Tid: 2 timer

Pris: 5.000 kr. (Prisen er incl. 1 times kørsel + statens takst pr. kørt km.)

Max 20 deltagere – tillæg ved flere deltagere.

Jeg afvikler kurser om læse-skrive-teknologi for både elever, forældre og undervisere. Jeg er super-bruger af AppWriter, CDord, IntoWords, Grammateket, MIVO og forskellige APPs på telefon og tablet. Jeg kan vise jer forskellige måder hvorpå undervisningen bliver lettere ved brug af IT-hjælpeværktøjer. Og yderligere hvordan hverdagen bliver lettere ved brug af IT-hjælpeværktøjer. Du vil som deltager på dette kursus få 3 måneders gratis adgang til www.ordlab.dk

Tid: 2 timer

Pris: 7.500 kr. + moms (Prisen er incl. 1 times kørsel + statens takst pr. kørt km.)

Max 20 deltagere – tillæg ved flere deltagere.

 

Kursus om læselyst for børn/unge. Er inddelt alt efter alder.

Dette kursus henvender sig både til forældre og til undervisere. Hvis du har brug for ideer og viden omkring læselyst, så skal du melde dig til dette kursus. Jeg vil komme ind på både teori og forskning på området. Derudover vil jeg fortælle om min erfaring og mine ideer, til hvordan du som forældre eller som underviser kan hjælpe dit barn/dine elever til at bevare eller genfinde deres læselyst.

Tid: 2 timer

Pris: 6.000 kr. + moms (Prisen er incl. 1 times kørsel + statens takst pr. kørt km.)

Max 20 deltagere – tillæg ved flere deltagere.

 

Hvad siger lærerne?

Skolerne siger dette:

  • “Fantastisk initiativ.”
  • “Tak fordi I giver sammenhold omkring litteraturen.”
  • “I kan til enhver tid benytte lokalerne på skolen”
  • “Det er dejligt at høre, hvordan eleverne taler om læseklubben.”
  • “Vi vil gerne, at Læseklubben fortsætter – også på andre årgange.”

"Kristina holdt et meget velforberedt og informativt foredrag omkring ordblindhed for forældregruppen på Feldborg Frie Børneunivers. Kristina talte bl.a. om definitionen på ordblindhed, læse- skriveteknologi, Nota samt motivationen. Kristina var god til at bruge teori samt praksiserfaring, således det blev spiseligt for forældrene. Forældrene spurgte nysgerrigt ind til deres børns skriftsproglige udvikling samtidig med, at Kristina var god til at inddrage forældrene. Man kan tydeligt mærke, at Kristina brænder for sit fag. Personale og forældre har kun haft rosende ord til Kristina efterfølgende. Vi kan kun give Kristina de bedste anbefalinger herfra.

Feldborg Frie Børneunivers - Maria Louise Bjerge