Hjemmeskole

I de næste 14 dage skal vi hver især holde hjemmeskole. 🏠 

Se længere nede hvordan I kan få hjælp af mig! Det kan selvfølgelig også gøres online!

Det er meget forskelligt hvordan skolerne griber det an, og selvfølgelig har det også en betydning om dit barn er 6 år eller 15 år. For alle børn er det dog vigtigt, at læringen foregår på en afvekslende måde. 🎾🧩 Herhjemme elsker vi at lege læring ind. Udover den kreative tilgang til de opgaver som skolen sender hjem, er det vigtigt med nogle pauser. Disse pauser kan sagtens være både korte og lange intervaller. ⏱ I de fleste hjem skal både mor og far arbejde hjemmefra. Derfor kan det være svært hvis børnenes opgaver er alt for svære. Opgaverne skal være rigtig godt forklaret eller være repetition, så vores børn kan sidde selv med 90% af opgaverne.📏📐📙Og så skal vi selvfølgelig huske at læse hver dag – bare i det antal minutter som alderen (6 år = 6 minutter).⏰📚📖 I pauserne er det super godt med nogle kreative ideer. Herhjemme elsker vi mariaervill.dk – her henter vi megen inspiration. Olivia elsker at lave forskellige kreative ting – og hun kan sidde med de fleste ting selv. 🖍 Vi måler lim til slim – hvilken enhed giver bedst mening? Hvor meget skal der til? Hvor mange charms kan der være i en slim lavet af 15 ml lim og aktivator? Der er også mulighed for at lave viskelæder. I pakken er der forskellige farver, som kan formes og laves med forskellige udtryk. F.eks. har Olivia købt en blyant som hun har dekoreret. Den kan sagtens bages i ovnen, så viskelæderet bliver hærdet og kan bruges.✏️ Der kan laves sæbe – igen i forskellige former og forskellige dufte.Der kan tegnes på små stofposer med tuscher til stof. Eller tegne på sten.Der kan laves forskellige opgaver med bogstav-perler. 🅰️🅾️ Det kan være armbånd eller halskæder. Der kan sorteres i vokaler og konsonanter. Der kan laves ord eller sætninger med bogstavs-perlerne. Der kan skrives en lille hilsen i perlerækken til armbåndet eller kæden. Prøv at gå på Maria Ervill’s hjemmeside – her kan I finde SÅ mange fede ideer til jeres kreative pauser i hjemmeskolen. ✅✅ Hvis I får brug for en hjælp til den daglige træning af læsning, stavning eller matematik – så har I mulighed for at kontakte mig. 21726862 eller via kontakt på hjemmesiden.💻 Jeg hjælper gerne og til en god pris. 🥇

Jeg kan læsetræne med dit barn. Jeg kan lave et forløb som hjælper dit barn – lige præcis der hvor der er brug for det! Sidder dit barn og møder udfordringer med læse-skrive-teknologien – så kan jeg også hjælpe jer. Måske tænker du at de 14 dage hvor skolen er lukket ned, skal bruges på at styrke dit barn i brugen af læse-skrive-teknologi. Ved at styrke dette bliver selvværdet også højere. Det er vigtigt at vise børnene at alle kan blive til det de vil! Det kræver dog en ekstra indsats hvis du har ordblindhed tæt på eller er udfordret i de grundlæggende dansk eller matematik færdigheder.Se evt. min hjemmeside, Instagram (laes_af_lyst) eller facebookside (læs-af-lyst) og læs hvad de andre siger om mig.

Glæder mig til at høre fra dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.